Segueix-nos a:
facebook
Carregant...

Serveis

Compra-venda-permuta-lloguer
Comprar, vendre, permutar o llogar un inmoble requereix un temps i un esforç. Nosaltres tenim les tres “E”, l’experiència, l’eficàcia i l’eficiència per trobar el que està buscant.


Gestió de lloguers 
Si té un habitatge, local o nau i vol llogar-lo, li gestionarem perquè no tingui cap mal de cap ni preocupació i d'aquesta manera garantir-li la màxima rendibilitat.

Si està buscant lloguer, li trobarem el que està buscant el més aviat possible.


Mitjans publicitaris i Internet
Disposem dels recursos necessaris , per a que la cartera d' immobles arribi arreu del món.


Tramitació d'hipoteques
Degut als anys d'experiència en el sector, tenim una estreta relació amb totes les entitats financeres i en un sol clic l'ajudarem a trobar la millor opció, perquè pugui pagar el seu nou habitatge o refinançar el que té.


Gestió i administració de comunitats de veïns
No podem fer els ulls clucs al progrés, sent conscients de la necessitat d'un administrador que coneix-hi en tota la seva vessant la Propietat Horitzontal. Deixi en les nostres mans aquesta responsabilitat. Posi fi: als impagaments dels rebuts, a aquells pressupostos que no entén, el no saber si legalment en la comunitat pot fer una rehabilitació o una millora de l'edifici...


Assegurances
Tenim vincles amb diferents companyies d'assegurances, per trobar-li solucions asseguradores que s'adaptin a les seves necessitats.


Assesoria en general

-Fiscal

-Laboral

-Comptable